Verkkosivut

Yrityksesi digitaalinen käyntikortti

Puuttuuko yritykseltäsi verkkosivut? Yrityksesi ansaitsee ne!

Nykypäivänä verkkosivut ovat lähes välttämättömät, mikäli haluat kilpailla näkyvyydestä alalla kuin alalla. Pelkästään somessa esillä oleminen ei riitä, mikäli haluat, että sinusta/yrityksestäsi jää tiedonhakijalle ammattimainen ja luotettava kuva.

Hakukoneiden käyttö on erittäin suosittua. Et varmasti halua, että mahdollinen asiakassuhde jää syntymättä vain sen takia ettei yritystäsi löytynyt hakukoneella, mutta sen sijaan kilpailija löytyi ja asiakas päätyi valitsemaan heidät.

Toteuttamani verkkosivut on luotu WordPress-järjestelmällä, joka on suosituin julkaisujärjestelmä. WordPressin yksi vahvuus on se, että saamme sivustosta sellaisen, että pystyt halutessasi itse niitä myös päivittämään.

Verkkosivujen hinta sisältää aina päivityskoulutuksen, asiakkaan niin halutessa!

Perussivut

1-5 sivua
Ulkoasun suunnittelu
Domainin rekistöröinti
Webhotellin avaus

Asiakas tuottaa tekstit ja kuvat itse. Ulkoasun suunnittelu toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin saadaan molempia osapuolia miellyttävä lopputulos!

Hinta alkaen: 380€ + alv

Laajat sivut

1-10 sivua
Ulkoasun suunnittelu
Domainin rekistöröinti
Webhotellin avaus
Sisällön tuotanto

Tekstit ja kuvat tuotetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa hoidamme valokuvauksen tai vaikkapa videoiden teon sivuille, Ulkoasun suunnittelu toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin saadaan molempia osapuolia miellyttävä lopputulos!

Hinta alkaen: 750€ + alv

Extralaajat sivut

Sivumäärä vapaa
Ulkoasun suunnittelu
Domainin rekistöröinti
Webhotellin avaus
Sisällön tuotanto
Sometilien ylläpito
+ muut haluamanne palvelut

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin rakennetaan juuri sellaiset sivut kuin tarvitsette!

Hinnat eivät sisällä domainin- eikä webhotellin hintaa!  Domainin hinta alk. 11e/vuosi (sis. alv). Webhotelli alk. 77e/vuosi (sis.alv)

Referenssejämme:

Kiinnostuitko kotisivu-palveuista?

Ota yhteyttä niin luodaan yrityksellesi toimivat kotisivut!